Privatlivs- og persondatapolitik

Behandling af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal vi oplyse dig om, at vi gemmer dine data i vores kunde-/kursusdatabaser. Vi gemmer dine data, så vi fx kan tilmelde dig til vores kurser, sende dig vores nyhedsbrev og målrette vores kommunikation.

– Du kan til enhver tid få indsigt i, hvilke data vi har om dig

– Der er fuld fortrolighed mellem dig og Confirm

– Du kan til enhver tid henvende dig med forespørgsler til Dataansvarlig på info@confirm.dk

Personoplysninger

Oplysninger der kan blive indsamlet og behandlet (men ikke begrænset til) er:

 1. Navn
 2. Telefonnummer
 3. E-mail
 4. Titel
 5. Virksomhed
 6. Sektor
 7. Reference
 8. Tilknytning til Confirm
 9. Kursusaktiviteter

 Underleverandører og systemer

Dine oplysninger vil kun blive videregivet til relevante Confirm medarbejdere og benyttet i relevante systemer for at sikre målrettet kommunikation og kursushåndtering.

– Confirms kursusdatabase

– CRM system

Behandlingsaktiviteter

Al behandling af data sker for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse hos Confirm A/S. Behandling kan bestå af en eller flere af følgende:

 1. Indsamling
 2. Læsning
 3. Redigering
 4. Opbevaring
 5. Sletning
 6. Analyse
 7. Statistik

Du kan læse mere om persondataloven og persondataforordningen på www.datatilsynet.dk

Confirms slettepolitik

Dine oplysninger vil blive gemt i minimum 5 år, eller indtil du beder os slette dem. Du kan når som helst rette henvendelse til den dataansvarlige med henblik på at få kopi af de oplysninger om dig, som findes i Confirms systemer. Ønsker du ikke at være registeret i vores system, er du velkommen til at sende en mail til info@confirm.dk med teksten ‘Slet mine persondata’.

Hvis du mener, at der er registreret forkerte oplysninger om dig, kan du bede den dataansvarlige om at berigtige oplysningerne. Det vil sige, at den dataansvarlige retter oplysningerne eller noterer, at oplysningerne er forkerte og registrerer de rigtige oplysninger. Du har krav på, at den dataansvarlige ser bort fra oplysningerne om dig indtil det er afgjort, hvilke oplysninger, der er rigtige. Du har også krav på, at den dataansvarlige ikke bruger oplysningerne om dig, hvis der ikke længere er behov for dem.

Har du spørgsmål til ovenstående behandlingsaktiviteter, er du velkommen til at kontakte Confirm A/S Dataansvarlig på info@confirm.dk