Konsulentydelser

Kundens mand – og mere til…

En konsulent fra Confirm går efter at skabe den bedste løsning for kunden.

Udpræget fokus på faglighed og moderne tekniske løsninger kombineret med procesforståelse og forretningsforståelse gør det muligt at levere en effektiv indsats, men også at levere kompetent sparring.

Vi mener at en konsulent skal have blik for helheden, selvom der naturligt er fokus på de tekniske løsninger. Med en konsulent fra Confirm vil du opleve at få en 100% loyal og positiv medspiller, som også ’kigger op ad banen’.

Vidende ingeniører med drive

Confirms automationsspecialister er ingeniører med dyb viden og stor erfaring inden for industriel automation og GMP/GAMP.

Hos Confirm kan vi tilbyde konsulentydelser i form af specialister, projektledere og projektmedarbejdere til konkrete opgaver gennem kortere eller længere tid. Med Confirm får I en sparringspartner med fokus på produktkvalitet og værditilvækst for virksomheden.

Altid evaluering af indsatsen

Vi kan kun blive bedre hvis vi tør sige, hvad der ikke fungerer optimalt.

Af respekt for alle parter, og som udtryk for vores ønske om at gøre tingene optimalt, beder vi vores kunder evaluere Confirms konsulenter løbende. Dette gør vi både for at sikre kundetilfredshed, og for at få drøftet eventuelle justeringer/relevante efteruddannelser, og ikke mindst af respekt for både kunde og konsulent da direkte og konstruktiv feedback øger den gensidige forståelse og respekt.