Ellab Validator

Udlejning af E-ValTM Pro validator 

E-ValTM Pro er en validator fra Ellab, som kan benyttes ved eksempelvis temperaturstudier og er en lille kompakt validator, som med sine kun 3 kg, kan benyttes de fleste steder. På trods af størrelsen er validatoren udstyret med et stort display, hvor valideringen kan opsættes og følges via real-time data og grafer under valideringen. E-ValTM Pro kan monteres med op til 40 stk. termoelementer, som kan kalibreres med en nøjagtighed ned til ±0,2°C. Frekvensen på dataopsamling kan indstilles til mellem 1 sekund og 24 timer.

Udover temperaturmapping kan E-ValTM Pro benyttes til mapping af tryk, relativ luftfugtighed, ledningsevne samt CO2.

Confirm tilbyder…

udlejning af Ellabs validator E-ValTM Pro. Op til 40 termoelementer kan leveres sammen med validator. Termoelementerne kan kalibreres til et område, som du specificerer.

E-ValTM Pro er kompatibel med rapporteringssoftware ValSuiteTM Pro, hvor der kan genereres professionelle rapporter, med mange individuelle løsningsmuligheder, heriblandt f.eks. beregning af F0 værdier og grafer.

Det er muligt at leje en fuldt kvalificeret pc med sofwaren Val Suite uden samtidig at leje E-ValTM Pro.

Confirm kan…

naturligvis hjælpe med hele projektet som fx opsætning, drift og nedtagning og rapportering, men det er også muligt at leje validatoren og selv foretage målingerne.

E-ValTM Pro kan benyttes ved validering af bl.a.:

  • Frysere/fryserum
  • Køleskabe/kølerum
  • Inkubatorer
  • Autoklaver
  • Lagerbygninger
  • Ovne

Vores målsætning er…

at du kan være parat til inspektion for dit mappede udstyr. Vi vil gøre alt for, at du  føler dig i gode hænder, når du lejer E-ValTM Pro hos Confirm.

Kontakt os på 7070 7686 eller info@confirm.dk og lad os tage en snak om dine behov for en individuel løsning. Vi tilpasser naturligvis ydelsen og prisen ud fra din forespørsel.