Vores værdisæt

Uanset om du er medarbejder eller kunde hos Confirm, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Vi stræber efter, at Confirm altid skal være det foretrukne valg for dig. Confirm SKAL være det bedste sted at være.

Hos Confirm har alle stor betydning for resultaterne. Vi tør sætte ambitiøse mål for os selv, hinanden og de opgaver, vi løser for dig som kunde.

I fællesskab har vi fundet frem til virksomhedens kerneværdier, som karakteriserer vores arbejdsplads og arbejdsmoral.

 

Vi er et team
Som konsulent er det vigtigt at have en stærk base, og selvom vi suser ind og ud ad døren, arbejder vi stadig som én stor enhed. Vi holder af at være i hinandens selskab og vi sparrer og arbejder tæt sammen på kryds og tværs som ét team.
Integritet
I Confirm tør vi sætte barren højt. Vi står inde for det, vi leverer. Vi kender vores værdier, som giver os mulighed for at arbejde målbevidst og fokuseret.
Imødekommende
Vi forsøger altid at møde vores nuværende og potentielle samarbejdspartnere med udstrakt hånd og en positiv indstilling til samarbejde – det mener vi især handler om tryghed og tillid.
Professionelle
Confirm er en professionel og ambitiøs ingeniørvirksomhed, som sætter kvalitet højest; både i forhold til de produkter vi leverer og den arbejdsindsats, vi yder.
Kompetente
Vi har fokus på at udvikle os hele tiden, opsøge ny viden og sikre, at vi løbende forbedrer os. Derfor kan vi garantere, at alle vores medarbejdere har nyeste opdateret viden inden for det felt, de arbejder med.
Engagerede
Vi går altid helhjertet ind i et projekt. Vi tror på virksomhedens vision og er stolte over at være med til at kunne sikre, at patienter får medicin de kan stole på.
Innovative
Det er vigtigt for os, at se tingene fra forskellige perspektiver og at undersøge og arbejde innovativt med fokus på udvikling så vi, i sidste ende, kan finde den helt rigtige løsning til dig.
Adaptive
Vi går altid ind i et samarbejde med en adaptiv og fleksibel tilgang. Vi både lytter og rådgiver på baggrund af vores kompetencer og er tilpasningsdygtige i forhold til din virksomhed og dine ønsker.
Ærlige
Vi forsøger at efterleve et enkelt ’no-nonsens’ princip: Der er ingen bureaukrati, ingen politiske dagsordener, og der er altid direkte adgang til beslutningstager.
Humor
Hvorfor gå på arbejde, og lade det gode humør blive hjemme? Hos Confirm tager vi smilet med på arbejde og griner af både gode og dårlige jokes i en humørfyldt, afvekslende og energisk hverdag.
Respekt
Vi garanterer, at vi møder dig og din virksomhed med respekt og åbenhed. Vi tager hensyn til dine behov og ønsker, samtidig med at vi leverer en seriøs og fokuseret arbejdsindsats.