Vores team

Som medarbejder vil du trives i Confirm, hvis du kan lide at tingene gøres på en ordentlig, ærlig, uformel og direkte måde – selvfølgelig med respekt for kunder og kollegaer.

I Confirm forsøger vi at efterleve et enkelt ’no-nonsens’ princip: Der er ingen bureaukrati, ingen politiske dagsordener og der er altid direkte adgang til beslutningstager.

Vi er en virksomhed, hvor alle har stor betydning for resultaterne. Vi sætter ambitiøse mål for os selv, hinanden og de opgaver, vi løser for vores kunder.

Lasse Bagge Peuliche

”Confirm er virkelig et dejligt sted at være. Her er masser af positivitet og glæde blandt kollegaerne, meget frie rammer, udfordrende arbejdsopgaver og værdier der lige gør os alle 10 % mere glade hver dag”.

Lasse har arbejdet hos os siden juni 2017. Lasse er en del af vores automationsteam og synes selv, at han er mega sjov. Hvis du er trist, så bare spørg efter ”Man bli’r glad sangen” – den kan han uden ad.

Jesper Birkedal Strands

"Det bedste ved Confirm er vores chef - han er rigtig sød. Og så lever og ånder han for, at vi alle trives og udvikler os - både fagligt og personligt ;-)".

Jesper er chef og manden bag Confirm, som han startede op i 2007. Jesper har en forkærlighed for smarte tasker og printere, og så har han kun fået én fartbøde på 4 år.

Katrine Vestervang Rivière

"Det er rart at være på en arbejdsplads, hvor det kan mærkes, at hver enkel medarbejder har en betydning for firmaet, og der bliver lyttet til ens behov og ønsker".

Katrine har arbejdet hos os siden april 2015 og er en del af vores valideringsteam og har altid været bange for ild. Så bange at hun gik igennem alle laboratoriekurser på DTU uden selv at tænde sin bunsenbrænder på noget tidspunkt!

Dan Brammer

"Confirm er det bedste sted at være ansat. Du bliver som ansat taget seriøst fra første dag - og aldrig ladt alene hos kunden. I den grad du selv ønsker, bliver du udfordret - det er kun et spørgsmål om at ytre sine behov".

Dan har arbejdet hos os siden 2007. Dan er en del af vores virksomhed i USA, og har en fobi for våd beton – det løber ind/ud alle steder. Dan har derudover en passion for motorer med konstant omdrejningstal.

Bettina Flink Bentzen

"Det bedste ved mit job er, at hverdagen aldrig er kedelig. To dage er ikke ens, så jeg ved aldrig, hvad der venter mig".

Bettina har arbejdet hos os siden august 2018. Bettina er en del af vores administrative team og i sin fritid elsker hun at suse af sted på motorcykel, og det går endnu hurtigere, hvis hun skal til sønderjysk kagebord.

Casper Frilund Lundquist

"Hos Confirm har jeg nogle rigtig imødekommende og positive kolleger. Jesper prioriterer vores velvære meget højt, og vi kan regne med både ham og hinanden, når vi har behov for hjælp. Jeg har frihed og ansvar og kan tale åbent og ærligt med både ledere og kolleger".

Casper har arbejdet hos os siden august 2016 og er en del af vores automationsteam. Casper har punkteret højre lunge to gange indenfor et halvt år, hvilket resulterede i 15 dage i en hospitalsseng!

Jeppe Lunde Schmidt

”Man kan mærke at folk har lyst til at komme på arbejde i Confirm. Det er fedt at kunne være en del af et team, som kan lide at være sammen, og hvor der er en munter omgangstone.”

Jeppe har arbejdet hos os siden marts 2019 og er en del af vores valideringsteam. Han går altid med hat, og så har han en udstoppet bæver.

Jesper Bay Esbensen

“Der er mange positive superlativer at knytte til Confirm. Som ny på holdet bemærker man straks, at kerneværdierne efterleves og ikke blot er ord ... ”

Jesper har arbejdet hos os siden 1. juni 2020 som CFO og er rigtig glad for at sejle. Talentet har dog slet ikke kunne følge lysten. Jesper har f.eks. præsteret at træde fra chefens Wayfarer-jolle direkte ud i Øresund.

Mette Frydenlund

”Jeg er meget glad for at være en del af Confirm A/S, som er en spændende virksomhed med fart på, hvor ingen dage er ens og medarbejdernes trivsel er i højsædet”

Mette har arbejdet hos os siden juni 2020 og er en del af vores valideringsteam. Mette er ung uden på og gammel inden i, da hun elsker at sylte, bage og lave håndarbejde.

Camilla Hald Nielsen

”Confirm er en virksomhed, hvor man føler sig hjemme lige så snart man træder ind af døren. Det er dejligt at være en del af en virksomhed, som både prioriterer medarbejdernes trivsel og udvikling.”

Camilla har arbejdet hos os siden oktober 2020 og er en del af vores valideringsteam. Camilla har mange talenter, men hun har endnu ikke mestret kunsten at kunne fløjte.

Sival Ekner Bobek

“Et godt arbejdsmiljø giver gode resultater! Hos Confirm A/S er arbejdsmiljøet i højsæde, vi snakker, diskuterer og hjælper hinanden på kryds af forskellige projekter. Confirm A/S er en professionel arbejdsplads med plads til det personlige”.

Sival har arbejdet hos os siden november 2020. Sival er en del af vores automationsteam og han har flere fritidshobbyer, end der er dage på ugen.

Jonathan Løwert

”Hos Confirm stræber vi altid efter at have det sjovt, samtidigt med at vi er gode til at lade os fagligt udfordre. Der er altid opbakning at hente, når der er brug for det. Confirm er det klart bedste sted jeg har arbejdet, muligvis fordi det er det eneste”

Jonathan har arbejdet hos os siden marts 2009 og er en del af vores automationsteam. Jonathan kan fixe alt i Excel, selv resultat på interne konkurrencer. Excel har dog ikke hjulpet ham nok til at kunne vinde i bordfodbold – endnu.

Loke Rantzau Olsen

“Confirm har givet mig mulighed for at prøve nye spændende udfordringer og at stå på egne ben, men på samme tid står de klar til at gribe en, hvis man skulle snuble lidt på vejen”

Loke har arbejdet hos os siden december 2020 og er en del af vores automationsteam. Loke er en meget aktiv person og har mestret et max bænkpres på 110 kg.

Mads Ulric Jensen

"Det tog ikke langt tid før jeg følte mig hjemme i Confirm. Og størrelsen til trods virker det som om alle spørgsmål - ved fælles hjælp - kan besvares”.

Mads har arbejdet hos os siden april 2021 og er en del af vores valideringsteam. Mads har gennem det sidste halve århundrede spillet badminton og er vild med at udfolde sine kulinariske evner i køkkenet.

Laura Æbelø

”Den positive atmosfære er ikke til at tage fejl af, når man træder ind hos Confirm. Alle er hjælpsomme, inkluderende og ambitiøse på hinandens vegne, hvilket giver et unikt fællesskab blandt kollegaerne.”

Laura har arbejdet hos os siden august 2021 og er en del af vores valideringsteam. Hun kan lide at blive udfordret på sin faglighed foruden sit konkurrencegen, som især kommer til udtryk i bordfodbold på kontoret.

Sanne Ea Dyrebjerg

"Jeg valgte Confirm for deres ærlighed, imødekommenhed og teamånd. Jeg skal lige love for, at jeg har fået det og mere til."

Sanne har arbejdet hos os siden august 2021 og er en del af vores valideringsteam. Sanne elsker at rejse og se verden, gerne planlagt så nøje, at pauser må skrives ind i planen, hvis hun skal have tid til at slappe lidt af.

Louise Schjødt Engler

”Jeg blev overbevist om at Confirm var stedet for mig, da jeg opdagede, at Confirm er et firma bestående kun af sociale ingeniører.”

Louise blev i december 2021 en del af valideringsteamet og kommer med en lettere (sort)broget baggrund.. . Louises kompetencer er omfattende og mangeartede, og hun er så vidt vides pt. den eneste Confirm’er, som på given foranledning vil kunne fremvise et gyldigt malkecertifikat.

Helene Huldgaard Christensen

”Som medarbejder i Confirm har man mange personalegoder, bl.a. arbejdsmobil, gratis frokostordning, flextidsordning og mulighed for hjemmearbejde, men jeg mener, at den bedste gode er mine omsorgsfulde kollegaer”.

Helene blev i november 2021 en del af vores valideringsteam og i Confirm venter vi med spænding på at Helene deler ud af sin kollegie-humor, som hun selv mener, ikke er helt passende på en arbejdsplads.

Morten Grejs

”Det bedste ved at starte hos Confirm, har klart været at få muligheden for at blive udfordret på det professionelle plan, på en måde så det er sjovt og meget givtigt på samme tid. Fra dag 1 føler man sig velkommen og chefens dør er altid åben.”

Morten har været del en af Confirm siden januar 2022, og er en del af automationsteamet. Han har en fortid som elektriker, heri findes måske grunden til, at han altid er i stødet.

Mikkel Kjærgaard Præst

“Engagementet og det gode kollegaskab i Confirm mærkes umiddelbart når man kommer ind ad døren. Det er sammen med virksomhedens åbenhed og ønske om at hjælpe til at finde den rigtige løsning, bare nogle af grundene til at jeg vendte tilbage til Confirm.”

Mikkel har tidligere været fem år i Confirm, og er vendt tilbage i maj 2022. Privat kører han veteranbil, sejler jolle og spiller undervandsrugby. Og så har han bygget verdens bedste højttalere, synes han selv.

Frederik Bayer Frøhling

”I Confirm føler man sig velkommen fra start, man kan mærke at trivsel og udvikling er noget der virkeligt bliver prioriteret.”

Frederik har været en del af Confirm siden juni 2022, og er en del af valideringsteamet. Frederik brygger sin egen øl en gang imellem. Med stor succes, hvis han selv skal sige det. Øllene er døbt ”Bayers bajere.”

Mathias Schuster

”Jeg valgte Confirm fordi de værdier der arbejdes efter, er noget jeg 100% kan stå indenfor. Confirm gør en dyd ud af at tilpasse arbejdsopgaverne, så de passer til den enkelte medarbejder. Stemningen på kontoret er altid høj, og man går hjem med et smil på læben og god energi.”

Mathias har arbejdet hos os siden juni 2022 og er en del af vores valideringsteam. Mathias har p.t. Confirms bedste golf-handicap på 3,6.

Alette Høgsted Frænell

”Confirm er et sted, hvor man føler sig velkommen fra dag ét. Folk er både glade og hjælpsomme, og stemningen er god. På trods af at de færreste har deres daglige gang på kontoret, er samarbejdet og sammenholdet altid i top!”

Alette startede hos os i august 2022 i Valideringsteamet. Hun bor på en landejendom sammen med sin familie og har en masse heste. Der er derfor altid noget at lave – heldigvis – for dét med at sidde stille for længe ad gangen, er ikke lige hendes spidskompetence! Så når hun ikke er på arbejde hos Confirm, kan hun sikkert findes til et ridestævne eller ude for at køre traktor.

Nick Anders Nielsen

”Min holdning til verden er, at den er spændende og at alt kan læres. Jeg har derfor også en ambition om at være en dygtig automationsingeniør, som lever op til Confirms gode renommé og ikke mindst bidrage til den gode stemning, der altid er på kontoret!”

Nick har arbejdet hos os siden august 2022, hvor han gik fra at være helt frisk fra studiet og direkte ind i vores automationsteam. Nick er ikke bare stædig som bare pokker – han elsker også en god udfordring. Kombinationen kan godt resultere i et par skavanker henad vejen, hvilket hans tre ar i hovedet kan bekræfte!

Begüm Laila Yüksel

”Allerede fra første jobsamtale mærker man, hvor godt her er at være. Blandt andet fordi der er plads til at dygtiggøre sig. Da jeg som nyuddannet gerne vil lære meget mere, er Confirm det helt rigtige sted for mig at starte.”

Begüm startede hos Confirm som helt nyudklækket fra studiet i august 2022. Når hun ikke laver automatisering for os, bruger hun blandt andet sin fritid på at se drag race. Både dét med racerbiler og dét med RuPaul.

Caleb Gibson

“Confirm has done an amazing job of welcoming me wholeheartedly to a wonderful team! I feel that my needs are considered and addressed with the upmost passion, and that my voice is always heard. These are just a few of the many great qualities of Confirm.”

Caleb joined the Confirm team in April 2022 and is part of our Automation team. When he isn’t busy working on a computer, Caleb likes to tinker with woodworking.

Johan Åkesson

"Confirm is a great company in the forefront of automation, with a highly skilled team of people and a company caring about values in all aspects. I am very happy to now be a part of it all"

Johan started in Confirm in October 2022 – re-entering the automation business again. When he is not commuting to Denmark, he spends time running and maintaining his old Triumph sports car.

Magnus Dam-Hendriksen

"Allerede fra første dag blev jeg budt ind i hele teamet, som om jeg havde været ansat i lang tid. Det er rart at møde ind på kontoret, velvidende at der er plads til høj faglighed og ikke mindst et godt, socialt sammenhold.”

Magnus læser til Diplomingeniør i elektroteknologi på DTU i Ballerup og bruger det 6. semester hos os. Han er meget passioneret omkring biler, selvom han selv kører i en Up! Magnus’ samling af sneakers er mere imponerende; der består af intet mindre end 33 par.

Line Nielsen

”Jeg valgte Confirm A/S fordi her er Vi Et Team med høj faglighed, sammenhold og et helt unikt socialt engagement. Som konsulent har jeg brug for at have et bagland, der støtter og hjælper i en travl hverdag. Det har jeg bestemt fået hos Confirm A/S samt en masse grin”

Line har arbejdet hos os siden april 2023 og er en del af vores valideringsteam. I sin fritid står Line ofte i forskellige stillinger med mærkelig navne som ”hunden med hovedet nedad” og hun elsker også at løfte jern. Hun kan prale med at have siddet i Wall Sit i 16 ½ min.

Nanna Hartvig Jensen

”Jeg valgte at starte hos Confirm, da man kan i høj grad mærke at alle går op i at opretholde firmaets værdier, og at der er plads til at være sig selv. Derudover er der en høj viden og professionalitet hos vores team, hvilket gør at jeg som nyuddannet føler at jeg får brugt mine kompetencer.”

Nanna har arbejdet hos os siden april 2023 og er en del af vores valideringsteam. Nannas livret er fisk, og hun er derfor i gang med at lære at fiske. Indtil nu er hendes bedste fangst en skrubbe med et håndspyd.

Kristine

"Jeg er glad for at arbejde hos Confirm, fordi det er en virksomhed, der er god til at tage imod alle talenter, nye som erfarne. De kigger på en persons evner og kompetencer, i stedet for hvor mange års anciennitet man har."

Kristine blev i marts 2023 ansat som studentermedhjælper, mens hun færdiggører sin dimplomingeniør i kemi- og bioteknik på DTU. Kristine begyndte for nylig at hækle, men det er stadig kun blevet til små bamser og baby-sutsko