Projekter

Opgaver af enhver slags

Confirm udfører projekter der spænder fra mindre programmeringsopgaver til større projekter, der omfatter hardwareleverancer, integration til andre systemer og koordinering af underleverandører.

Vi leverer løsninger i tæt samarbejde med vores kunder efter aftalt tidsplan og med kvaliteten i højsædet. Vores store erfaring i GMP og GAMP kombineret med proceskendskab og forretningsforståelse sikrer at vi kan vælge de optimale løsninger både teknisk og dokumentationsmæssigt.

Enkel og effektiv projekteksekvering

Vores forbedringskultur med vedvarende ønske om at gøre tingene optimalt, går igen i vores projektering. Vi forsøger altid at benytte de mest effektive metoder for at fremme effektiviteten og kvaliteten.

Kommunikation er nøgleordet

Som kunde får du en direkte kontakt til projektlederen, så I sammen kan koncentrere jer om at nå et fælles mål og løbende kan tilpasse projektet, hvis det er nødvendigt. Projektlederens erfaring og kommunikationsevner sikrer at projektmedarbejdere modtager relevante informationer og skaber overblik, så alle følger en fælles kurs .

I Confirm gør vi meget ud af kommunikation, i erkendelse af at det er her de fleste projekter har de største udfordringer. Vi sætter en ære i at udrydde misforståelser inden vi går i gang med opgaver og del-opgaver. Det er vigtigt at alle er enige om målet.